scholen mogen homofiele leerkrachten weigeren, nou ja !!

Ik snap van dit mooie land van mij steeds minder.
Nu las ik in mijn krant dat een school een homofiele leerkracht mag weigeren, notabene van een christelijke school. Dat is toch helemaal van de gekke ? In mijn onschuld dacht ik altijd dat juist gelovigen dit, uit goddelijke en menselijke overwegingen, nooit zouden doen. Anderen wel maar zij niet! En dan heb ik ook nog begrepen dat dit mag en ook nog juridisch correct is.
Snapt u het nog, ik niet! Lieve bloggers, leg het me uit! 

Over baruman

belangstelling voor architectuur, stedenbouw, beeldende kunst, verhalen en moderne (pop) muziek
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2009-06. Bookmark de permalink .

2 reacties op scholen mogen homofiele leerkrachten weigeren, nou ja !!

  1. blogpieper zegt:

    @Fred, uw geloofsovertuiging is mij via uw blogs bekend, dat laat ik geheel bij u. Mij gaat het om gelijke rechten voor mannen en vrouwen, speciaal in het (ons) onderwijs.

  2. fred van der wal zegt:

    De zonen van Sodom kunnen niet verkeren in de aanwezigheid van de kinderen des Lichts, want wat heeft duister te maken met licht? De heer der Heerscharen heeft duidelijk gezegd dat homosuwaliteit een gruwel in Zijn ogen is dus wie de achteruiutgang als vooringang op tegennatuurlijke wijze wil gebruiken zal het loon van de zonde in het eigen vlees ondervinden zo spreekt de H.S.
    Hoe vaak moet ik nou nog zeggen; homosuwaliteit is prima als toetje na de heterosuwele hoofdmaaltijd maar het moet geen Hoofdzaak Noodzaak worden anders is het einde toch zoek? Dan worden er helemaal geen naaktgeslacht meer geboren als mannen met mannen en vrouwen met vrouwen exclusief gaan verkeren oner de klamme, zure lappen! Dat kan toch nooit de beodeling zijn van Gaat Henen en vermenigvultigtU?

Reacties zijn gesloten.