Wilders ? Balen !!

Treurig, treurig, anders kan ik niet zeggen na de uitslag van de verkiezingen. Hoe kan de kiezer belazerd worden, schreef een vriendin. Denken de mensen nu dat Wilders naar het Europarlement gaat ? Of blijft hij in de 2e kamer ? Of gaat hij, als enig lid van zijn eigen privepartij beide funkties doen, met (natuurlijk) twee inkomens voor twee keer halfwerk, lekker zakkenvullen, of niet dan ?
Zegt u het maar, zijn partij heeft immers geen leden ! Als hij iemand naar het Europarlement stuurt is dat dan een " stroman of -vrouw", wie of wat is zo’n persoon dan en wie en/of wat vertegenwoordigd zo’n man/vrouw dan ? Ik bedoel welk programma behalve zijn mededeling dat hij tegen Europa is.

Mijn vriendin, haar mening deel ik volledig en ik citeer haar daarom voortdurend, denkt dat, als op een later moment in de actuele politieke geschiedenis blijkt dat alles gebakken lucht is, dat er geen oplossingen worden geboden voor de vraagstukken in ons land en daar buiten, dat we met de gebakken peren zitten. De Politiek wordt dan, voor de zoveelste keer weer voor rotte vis uitgemaakt vanwege die man en zijn " partijleden ". De man die mensen en hun geloven tegen elkaar opzet. De man die nog steeds geen duidelijkheid en oplossingen biedt voor zijn (de) kiezer voor de economische situatie en de gevolgen daarvan in en voor ons land. De man die nog steeds omringd wordt door 8 (?) bewakers terwijl ik nooit hoor/weet of hij wel wordt bedreigd.

Daar wordt ik dus enorm treurig van. En daarom vraag ik alle goedwillende politici om nu eens frontaal in de aanval te gaan tegen die man. Zodat we er hopelijk bijtijds achter komen wat hij nu precies met ons en de samenleving van plan is.

Over baruman

belangstelling voor architectuur, stedenbouw, beeldende kunst, verhalen en moderne (pop) muziek
Dit bericht werd geplaatst in oud-vkblog-2009-06. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wilders ? Balen !!

 1. blogpieper zegt:

  @Jan, nabericht op je reactie. Wilders stond wel op de lijst en kreeg zoveel voorkeurstemmen dat hij recht had op een zetel. Hij maakt daar echter geen gebruik van. Mag ik dat volksverlakkerij en kiezersbedrog noemen?
  @Rikus, je opvattingen zijn me duidelijk. Uitdrukkingen als "de bende" en "de meute" en "je lult" getuigen van het ontbreken van respect voor de opvattingen van anderen.

 2. Anoniem zegt:

  Je gaat in je post aardig negatief te keer tegen Wilders. Ik vraag me af waarom je niet te keer gaat tegen de bende die ons land de laatste jaren hebben geleid. Ik denk dat Geet Wilders het nooit zo slecht zou kunnen doen. Ook wat je aanhaalt over zijn opvattingen over de Marokkaans huftertjes klopt voor geen meter. Hij heeft gewoon bij elk woord dat hij daarover de spreekt het gelijk aan zijn kant. Je lult verder dat hij geen oplossingen heeft, wacht dat maar eens af. In ingeval heeft de zittende meute die oplossing niet, dat is gebleken. De Nederlander wil een ander beleid dat is zeker en dat kwam bij de verkiezingen tot uitdrukking. Wat denk je dat er gebeurd bij de komende verkiezingen? Ik denk dat “Het Volk” de huidige politiek totaal verpletterd en dat is hun verdiende loon

 3. blogpieper zegt:

  @Jan: hij stond niet op de kandidatenlijst, dat is waar. Het gaat mij er om dat zijn aanhang op Wilders-zelf stemde, niet op diegene die werkelijk verkiesbaar was in dit verband. Dit in de veronderstelling dat Wilders zelf naar het Europese parlement zou gaan. Hij is toch het enige lid en de leider van die club. Is dat nu volksverlakkerij of niet. Op het stembureau waar ik mijn stem uit bracht vernam ik dat zeer regelmatig.

 4. Cees-de-vader zegt:

  @blogpieper. De jaren 30 e.v. kan zich niet herhalen; we hebben al een Groot Europa. De waan van de dag wordt gevoed door Den Haag zelf. Europa is veel te groot en oncontroleerbaar. Verder verwijs ik naar het stuk van Leers in de papieren krant.

 5. Jan zegt:

  Wilders stond niet op de kandidatenlijst, dus jou vriendin is eigenlijk een beetje dom.
  Overigens blijkt uit een onderzoek, dat de meeste PVV stemmers afkomstig zijn uit de SP gelederen, en niet afkomstig uit de PvdA.

 6. blogpieper zegt:

  @sjaal, de vriendin verwoordt wat ik zelf ook vind. Die eer laat ik dus bij haar, ook al formuleer ik het soms wat anders.
  @CdV, "de" kiezer bestaat niet en ook weer wel, weet jij het? Dat ervaar ik iedere verkiezing weer opnieuw. Het gaat soms om de waan van de dag is mijn gevoel. Als deze verkiezingsuitslag een protest is tegen de huidige "elite" , dat gevoel heb ik wel, dan moeten die er van leren. Ik maak mij wel degelijk zorgen om de kwaliteit van onze samenleving als Wilders en de zijnen aan de macht komen. Waarom moet ik nu aan de jaren 30 denken??

 7. Cees-de-vader zegt:

  Wat een gelul. Burgemeester Leers van Maastricht weet het in de papieren VK 6 juni goed te verwoorden, althans zijn betoog kan een aanzet zijn. De andere politieke partijen laten het nodige al jaren liggen, als men de kiezer niet serieus neemt ….. dan loopt deze uiteindelijk weg. Dat leidt dan tot extremiteiten.

 8. mirosjabin zegt:

  @ je bent een gezegend mens met zo’n vriendin. En wat vind je zelf?
  Ja, die treurigheid …
  Ik had zitting in een stembureau. Bij het tellen van de stemmen werd ik verdrietig bij het zien van een stembiljet waarop een hartje was getekend naast de naam van de heer Wilders. Kandidaat nummer 10.
  Wat leeft er in zo’n mens? Een hartje!
  Onderschat de gevoelens niet.
  Als ex-bestuurslid van de partij die er in dit land (volgens mij) de grootste puinhoop van heeft gemaakt denk ik…er is een weg.
  Maar niemand die hem kent.
  liefs, sjaal.

Reacties zijn gesloten.